مروری بر معروف ترین اپلیكیشن های پخش آنلاین موسیقی در جهان

مروری بر معروف ترین اپلیكیشن های پخش آنلاین موسیقی در جهان به گزارش كارا پیام كاربران گوشیهای هوشمند كه علاقه و تمایل زیادی به استفاده از اپلیكیشن های موبایلی دارند، معمولا ترجیح می دهند به جای دانلود آهنگ های موردعلاقه شان، آنها را به صورت آنلاین گوش دهند.


به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، اپلیكیشن های استریم و پخش آنلاین موسیقی در سال های اخیر تبدیل به یكی از محبوب ترین دسته بندی از برنامه های پرطرفدار میان كاربران گوشیهای هوشمند مبتنی بر هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس شده است كه به آنها امكان گوش دادن و پخش آنلاین آهنگ های موردنظرشان را به آنها می دهد كه در صورت خرید اشتراك به صورت ماهانه یا سالانه، قادر خواهند بود آهنگ های موردعلاقه خویش را هم از پلت فرم اپلیكیشن های مربوطه بر روی گوشی خود دانلود و دریافت نمایند.
نرم افزار و اپلیكیشن های استریم و پخش آنلاین موسیقی كه اغلب آنها هم اكنون برای سیستم عامل اندروید، iOS، ویندوز و مك قابل استفاده و اجراست، به كاربران این امكان را می دهند تا به صورت كاملاً قانونی با رعایت حق كپی رایت و ناشران موسیقی، به صورت آنلاین موسیقی های مورد علاقه خویش را جست وجو كرده و به آنها گوش بسپارند.
طبق گزارش وب سایت دیجیتال ترندز، بدون شك، كاربران منطقه آمریكای شمالی كه شامل ایالات متحده آمریكا و كانادا می شود، از بزرگترین طرفداران و كاربران اپلیكیشن های استریم موسیقی همچون اپلیكیشن اسپاتیفای و اپل موزیك به شمار می روند. ایالات متحده به تنهایی حدود ۴۰ درصد از درآمد سرویس های موسیقی در جهان را به خود مختص كرده است.
از مهم ترین و محبوب ترین اپلیكیشن های استریم و پخش آنلاین موزیك كه از جانب كاربران در سراسر جهان با بیشترین استقبال روبرو شده است، می توان به لیست زیر اشاره كرد:
۱. گوگل پلی موزیك (Google Play Music)
Google Play Music یكی از اپلیكیشن های محبوب و پرطرفدار با بیشتر از ۵ میلیارد دانلود از فروشگاه گوگل پلی استور برای دستگاههای اندرویدی و آی او اس است كه به كاربران امكان گوش فرادادن به آهنگ های موردعلاقه شان را به صورت مجانی و آنلاین می دهد.
۲. اپل موزیك (Apple Music)
اپلیكیشن اپل موزیك یكی از آن برنامه هایی است كه از طرفداران بسیاری برخوردار بوده و توسط كاربران محصولات اپل همچون گوشیهای آیفون مبننی بر سیستم عامل آی اواس مورد استقبال قرار گرفته است هرچند كه چندی قبل اپل از عرضه نسخه اندرویدی اپل موزیك هم برای كاربران گوشیهای اندرویدی سایر برندهای تولیدكننده موبایل اطلاع داد و خیل عظیمی از كاربران در جهان را خوشحال كرد. از بزرگترین رقبای اپل موزیك، می توان به اسپاتیفای و پاندورا اشاره نمود كه آنها هم سهم قابل توجهی از بازارهای در رابطه با پخش آنلاین موسیقی را به خود اختصاص داده اند و رقابت تنگاتنگی میان آنها درگرفته است.
۳. پاندورا (Pandora)
این اپلیكیشن كه هم به صورت مجانی و هم اشتراكی در اختیار كاربران هر دو سیستم عامل اندروید و آی اواس قرار گرفته است، امكان بهره مندی از دریای عظیمی از آهنگ های موردعلاقه را به كاربران و علاقمندان به موسیقی می دهد.
۴. اسپاتیفای (Spotify)
اپلیكیشن پخش آنلاین موسیقی اسپاتیفای (Spotify) كه الان یكی از پرطرفدارترین و بهترین برنامه ها از نوع خود به حساب می آید، در طول یك سال قبل با استقبال كم سابقه ای روبرو شده و میزبان خیل عظیمی از مشتركان پولی و مجانی شده است. نرم افزار و اپلیكیشن اسپاتیفای كه برای سیستم عامل اندروید، iOS، ویندوز و مك قابل استفاده و اجراست، به كاربران این امكان را می دهد تا به صورت كاملاً قانونی با رعایت حق كپی رایت و ناشران موسیقی، به صورت آنلاین موسیقی های مورد علاقه خویش را جست وجو كرده و به آنها گوش بسپارند. اپلیكیشن اسپاتیفای در سال ۲۰۰۶ میلادی در سوئد تأسیس و افتتاح شد و از آن سال تابحال هم توانسته است توجه و علاقه میلیون ها كاربر موبایل را به خود جلب نماید و باعث رضایت و تجربه لذت بخش آنها در گوش سپردن به موسیقی های موردنظرشان شود.
از بزرگترین رقبای اسپاتیفای، می توان به اپل موزیك و پاندورا اشاره نمود كه آنها هم سهم قابل توجهی از بازارهای در رابطه با پخش آنلاین موسیقی را به خود اختصاص داده اند اما هنوز به جایگاه اسپاتیفای دست پیدا نكرده اند.
۵. یوتیوب موزیك (Youtube Music)
نسخه مجانی یوتیوب موزیك كه به همراه تبلیغات مختلف بر روی پلتفرم این اپلیكیشن است، در كنار نسخه پریمیوم یا اشتراكی آن خدمات استریم و پخش آنلاین موسیقی را به كاربران عرضه می دهد.
۶. شازم (Shazam)
با اینكه این اپلیكیشن بیشتر به منظور شناسایی زودهنگام و آنلاین قطعات موسیقی شناخته شده و مورد كاربرد قرار گرفته است، اما به كاربران اجازه می دهد به صورت آنلاین آهنگ های موردعلاقه جستجو شده خویش را بر روی این پلت فرم پیدا كنند.
۷. آمازون موزیك (Amazon Musix)
آمازون هم كه یكی دیگر از غول های تكنولوژی آمریكایی در جهان به حساب می آید، به منظور رقابت با سایر شركت های بزرگ همچون گوگل و اپل به عرضه یك اپلیكیشن استریم آنلاین موسیقی پرداخته است.
۸. ۸ تركس (۸tracks)
این اپلیكیشن هم كه بر روی هر دو پلت فرم اندروید و آی اواس توسعه داده شده است، به صورت مجانی و اشتراكی به كاربران و علاقمندان به موسیقی خدمات مختلفی را عرضه می دهد.
۹. آدیومك (Audiomack)
این اپلیكیشن به خاطر عرضه جدیدترین و محبوب ترین آهنگ های روز جهان كه در دسته بندی های مختلف در اختیار كاربران قرار می گیرد، معروف و شناخته شده است.
۱۰. تون این رادیو (TuneIn Radio)
این اپلیكیشن كه بیشتر یك رادیوی اینترنتی به حساب می آید، دسترسی آن به بالغ بر ۱۲۰ هزار ایستگاه رادیویی در جهان گزارش و اعلام شده است.
۱۱. ساندكلاد (Soundcloud)
اپلیكیشن ساندكلاد توسعه داده شده توسط یك شركت آلمانی با در اختیار قرار دادن مجموعه وسیعی از آهنگ و موسیقی های مختلف ضبط شده در جهان كه بدون شك در هیچ جای دیگری در جهان یافت نمی گردد، به كاربران اجازه می دهد به تمامی آهنگ های موردعلاقه خود دسترسی پیدا كنند.
۱۲. تیدال (Tidal)
این اپلیكیشن هم با جای دادن بالغ بر ۶۰ میلیون قطعه موسیقی در پلت فرم خود، به كاربران اجازه می دهد از موزیك های موردنظر خود به صورت آنلاین و اینترنتی لذت ببرند و در صورت پرداخت حق اشتراك، آنها را دانلود و دریافت نمایند.
۱۳. استینگری كلو كنسرت (Stingray Qello Concerts)
این اپلیكیشن كه كاركرد آن اندكی با سایر برنامه های مشابه موجود در بازار متفاوت می باشد، به كاربران اجازه می دهد از ویدیو، تصاویر و آهنگ های اجرا شده یا درحال اجرا در كنسرتهای موسیقی معروف در جهان بهره مند شده و از تماشای كنسرت گروههای موردعلاقه خود لذت ببرند.
۱۴. موزیكمچ لیریكس (Musixmatch Lyrics)
این اپلیكیشن یكی از كامل ترین مجموعه های عرضه دهنده متن شعر و آهنگ های موسیقی در جهان به حساب می آید كه به كاربران و علاقمندان به موسیقی این امكان را می دهد تا علاوه بر گوش دادن به آهنگ های موردعلاقه خود به صورت هم زمان متن شعر آنرا هم مشاهده كنند. سرویس Pro این اپلیكیشن به كاربران اجازه می دهد تا به صورت آفلاین هم از خدمات مربوطه برنامه مذكور بهره مند شوند.
۱۵. لایو ایكس لایو (LiveXLive)
این اپلیكیشن كه پیش تر Slacker Radio نام داشت، به كاربران و علاقمندان به موسیقی این امكان را می دهد تا هم به صورت مجانی و هم اشتراكی از خدمات مربوطه بهره مند شوند. نسخه مجانی این اپلیكیشن محدودیت های گوناگونی دارد كه همچون مهم ترین آنها عدم امكان انتخاب آهنگ های موردنظر و بازپخش آنهاست. اما در صورتیكه كاربران از نسخه پریمیوم آن استفاده كنند و ماهانه ۱۰ دلار پرداخت كنند، قادر خواهند بود از تمامی امكانات و خدمات آن بهره مند شوند.
۱۶. دیزر (Deezer)
این اپلیكیشن هم كه برای كاربران هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس موجود و قابل دسترسی است، به صورت مجانی و حق اشتراكی به كاربران امكان گوش دادن به موزیك های موردعلاقه شان را می دهد كه هزینه ماهانه حق اشتراك آن ۱۰ دلار است كه در این صورت هیچ تبلیغی بر روی نمایشگر گوشی كاربران پدیدار نمی گردد و اجازه بازپخش و دانلود آهنگ های موردنظر كاربران را هم به آنها می دهد.
۱۷. جانگو رادیو (Jango Radio)
این اپلیكیشن كاملا به صورت مجانی به كاربران امكان گوش فرا دادن به موسیقی های مورد نظر آنها را می دهد بدون آنكه هیچ هزینه و حق اشتراكی از آنها دریافت كند. به عقیده بعضی از كاربران، تنها چیزی كه امكان دارد بعضی اوقات خاطر كاربران را به هنگام جستجوی موسیقی یا گوش دادن به آهنگ موردنظرشان مكدر كند، تبلیغاتی است كه بر روی صفحه نمایش گوشی آنها ظاهر می شود.
۱۸. ناپستر موزیك (Napster Music)
این اپلیكیشن كه بر روی هر دو پلت فرم سیستم عامل اندروید و آی اواس در فروشگاههای آنلاین و اینترنتی همچون گوگل پلی استور و اپ استور اپل موجود است، ماهانه ۵ دلار از مشتركان خود دریافت می كند تا به آنها اجازه دهد از موسیقی های موجود بر روی پلت فرم خود به صورت آنلاین بهره مند شوند.



1398/06/26
15:12:33
5.0 / 5
4272
تگهای خبر: آنلاین , آیفون , اپل , اپلیكیشن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان