بانك مركزی اعلام كرد

حواستان را جمع كنید كلاهبرداری خریدهای اینترنتی زیاد شد

حواستان را جمع كنید كلاهبرداری خریدهای اینترنتی زیاد شد كارا پیام: با عنایت به افزایش تعداد سایت های جعلی در فضای پرداخت كشور، بانك مركزی از دارندگان كارت های بانكی درخواست نمود هنگام انجام عملیات بانكی و خرید در فضای مجازی، توجه و دقت لازم داشته باشند.


به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، با عنایت به افزایش تعداد سایت های جعلی در فضای پرداخت كشور، بانك مركزی از دارندگان كارت های بانكی درخواست نمود هنگام انجام عملیات بانكی و خرید در فضای مجازی، توجه و دقت لازم داشته باشند و از ورود و افشای اطلاعات كارت خود در سایت های نامعتبر و مشكوك اجتناب كنند.

روابط عمومی بانك مركزی اعلام نموده است كه این بانك در امتداد صیانت و محافظت از دارایی مشتریان و به منظور مقابله با سایت های جعلی و جلوگیری از فیشینگ درگاه های پرداخت همواره مبادرت به شناسایی درگاه های تقلبی و پیگیری جهت مسدودسازی و غیرفعال شدن این درگاه های می كند.

درگاه های جعلی پرداخت یا فیشینگ توسط مجرمان سایبری به منظور سرقت اطلاعات كارت مردم، طراحی شده و در اینترنت بارگذاری می شوند. با عنایت به اینكه اطلاعات كارت (شماره كارت، رمز دوم، تاریخ انقضا و كد CVV۲) برای انجام تراكنش های كارتی اینترنتی مانند خرید و انتقال وجه كارت به كارت استفاده می شود، مجرمان همواره اهتمام در سرقت این اطلاعات با فریب مردم بوسیله صفحات فیشینگ را دارند.

بانك مركزی با همكاری بانك ها و موسسات اعتباری و شركت های ارائه دهنده خدمات پرداخت اقدامات پیشگیرانه مختلفی برای حفاظت از دارایی شهروندان در مقابل این نوع كلاهبرداری ها به انجام رسانده اند كه از آن جمله می توان به تجمیع درگاه های پرداخت معتبر ذیل دامنه شاپرك ( https: //shaparak.ir)، بكارگیری گواهی های امنیتی معتبر، ارائه رمز دوم پویا به مشتریان و رصد و پایش مستمر درگاه های پرداخت در فضای مجازی اشاره نمود.
به موازات اقدامات پیشگیرانه فوق، این بانك با همكاری بانك ها و موسسات اعتباری، شركت های ارائه دهنده خدمات پرداخت و شركت های تابعه خود با رصد شبكه های اجتماعی و بهره گیری از قابلیت های مراكز رصد و پایش درگاه های شبكه پرداخت كشور و نیز تعامل با نهادهایی نظیر دادستانی، پلیس فتا و مركز ماهر مبادرت به مسدود سازی تعداد زیادی سایت جعلی كرده است.

در اختتام از مشتریان بانك ها و موسسات اعتباری كه مبادرت به انجام تراكنش های اینترنتی می كنند، درخواست می شود ضمن توجه به اعتبار درگاه های مورد استفاده در فضای مجازی از رمز دوم پویا كه توسط بانك ها و موسسات اعتباری ارائه می شود استفاده كنند. امید است اقدامات انجام شده در كنار ارتقای آگاهی عموم مشتریان بانك ها موجبات كاهش اقدامات مجرمانه در فضای مجازی را فراهم نمود.




منبع:

1398/07/15
11:30:34
5.0 / 5
4812
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان