وزیر ارتباطات اعلام كرد

تصدیق اظهارات مدیر تلگرام

تصدیق اظهارات مدیر تلگرام كارا پیام: وزیر ارتباطات با تاكید بر این كه تلگرام تكذیب نموه كه دولت ایران برای دخالت، تقاضای انتقال سرورهای این شبكه اجتماعی را داشته است، اظهار داشت هیچ كس انتقال سرورها برای قرار گرفتن سی دی ان در آنها و در جهت انتقال اطلاعات كانال های پرظرفیت را تكذیب ننموده است.


محمود واعظی امروز در حاشیه رونمایی از فاز اول دولت الكترونیك و دولت همراه، گفت: هر كسی از سرور برداشتی دارد؛ این موضوع كه اینجا گفتند تلگرام سرورهای خود را به ایران منتقل كرده كه ایران بتواند آن را فیلتر كند و به اطلاعات آن دسترسی داشته باشد و دخالت كند، به درستی توسط مدیرعامل تلگرام تكذیب شده است، اما آن چیزی كه ما به آن اشاره كردیم و براساس توافق انجام می شود، این است كه سرورها به ایران منتقل شده برای این كه سی دی ان در آن قرار بگیرد تا كانال های پرظرفیت و پرمصرف به جای این كه به خارج بروند و برگردند، اطلاعات در همین داخل با سرعت و كیفیت بالا منتقل شود و هیچ كس این موضوع را تكذیب نكرده است.وی در ادامه با اشاره به تبدیل ارائه ی اینترنت از حجم به سرعت، بیان كرد: پیش از این فروش اینترنت به صورت حجمی بود و مردم مجبور بودند مرتب حجم خریداری كنند كه موجب آشفتگی بازار شده بود. اپراتورها هم برای فروش حجم بیشتر سرعت را كم و زیاد می كردند و این در اختیار مشتریان نبود، بنابراین ما كمیته ای را تشكیل دادیم كه این موضوع را ساماندهی كند.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار كرد: در این كمیته متوجه شدیم مشتریان اینترنتی چند دسته هستند؛ بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند كه سرعت ۵۱۲ گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است. برای سرعت های بالاتر هم همین ارزیابی را انجام دادند. طبق آمار، همین رویه ای كه اكنون برای استفاده وجود دارد را با توجه به مصرف اینترنت بین الملل و حجم دو برابری برای اینترنت داخل در نظر گرفتیم.
اپراتورها اجازه دارند بسته های بی نهایت ارائه دهندواعظی با بیان این كه در این مدل كسی كه استفاده كمتری دارد، هزینه كمتری می پردازد، گفت: ما خودمان این روش را ابداع نكردیم. در حال حاضر در دنیا به همین صورت است كه از خرید حجم به سمت خرید اتصال اینترنت و سرعت می روند. بدین ترتیب براساس هر یك از این سرعت ها و معدل آمار مصرف كاربران، به آن مدل بی نهایت می گویند. البته اپراتورها اگر مشتریانی داشته باشند كه بخواهند ساعات مصرف برای آنها حذف شده و به صورت بی نهایت استفاده كنند نیز می توانند بسته هایی را ارائه دهند.
وزیر ارتباطات بعدی، یكی از معاونین كنونی واعظیوی در پاسخ به سوالی مبنی بر گزینه های مطرح شده برای وزارت ارتباطات، اظهار كرد: ما باید از آقای رییس جمهور تشكر كنیم كه یكی از معاونین وزارتخانه را برای سمت وزارت ارتباطات برگزیده اند، اما تا زمانی كه این اسامی اعلام نشده، حق رییس جمهور است كه با توجه به مقتضیات موجود تغییراتی را انجام دهند و نهایتا اسم كاندیدای مورد نظر را خودشان باید اعلام كنند.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این كه در لیست رییس جمهور تقریبا اكثر معاونان وزارتخانه كاندیدای اصلی بوده اند نشان می دهد كه خود رییس جمهور می داند كاری كه در این وزارتخانه انجام شده، توسط خود وزیر انجام نگرفته بلكه یك كار تیمی بوده و مجموعه مسوولان با هم كار كردند. این بهترین قدرشناسی رییس جمهور از همه مسوولین و مدیران وزارتخانه است كه از خود بدنه یك كاندیدا را برگزیدند.
تحقق شفافیت و عدالت با سامانه دسترسی آزاد به اطلاعاتواعظی با بیان این كه یكی از اهداف دولت یازدهم همواره شفافیت و عدالت در دسترسی به اطلاعات است، اظهار كرد: برای این كار هیچ راهی نداریم مگر این كه این خدمات و اطلاعات را در بستر الكترونیكی به مردم ارائه دهیم و اصرار دولت هم بر این است. تاكید شخص رییس جمهور و مسوولان بر این كه دولت الكترونیكی و دولت همراه در این دولت راه اندازی شود، با هدف شفافیت و دسترسی سریع مردم به اطلاعات و خدمات بوده است. سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات در این راستا تبعیض و رانت را از بین می برد و ما عملا در تلاشیم ارتباط مراجعه كننده با كارگزار را قطع كنیم.وی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره سیمرغ از طریق پژوهشگاه فضایی، ادامه داد: یكی از دلایل این كه سازمانی كه پرتاب ماهواره را انجام می دهد، از یك سال قبل این كار را متوقف كرده بود آزمایش آن برای پرتاب موفق بود و اكنون این پرتاب انجام شده است.
پرتاب ماهواره مغایر با برجام نیستوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار كرد: ماهواره دوستی اكنون آماده است و اصرار داریم با پرتاب گر ایرانی پرتاب شود. از سوی دیگر پرتاب ماهواره در دنیا متاسفانه سیاسی شده است، اما باید گفت این ادعا كه پرتاب ماهواره مغایر با برجام است، رسما صحت ندارد و این موضوع از حقوق ماست و ما می توانیم از این امكانات در كشور حداكثر استفاده را بكنیم. امیدواریم ماهواره دوستی به زودی پرتاب شود و ماهواره دیگری كه داریم نیز چند ماه پس از آن پرتاب شود.واعظی با اشاره به فعالیت های جهاد دانشگاهی در راستای اقتصاد دانش بنیان، بیان كرد: جهاد دانشگاهی یك نهاد خودجوش است و هدف گذاری هایی كه مسوولان آن برای كشور كرده اند، كمتر توسط دیگران مورد توجه قرار گرفته است. در دولت یازدهم عنایت زیادی به جهاد دانشگاهی شده است و جلساتی با كمیسیون هایی با موضوعات علمی و خودكفایی با حضور رییس جهاد برگزار كردیم. این روند باید در دولت دوازدهم با نگاه دانش بنیانی كه دارد افزایش پیدا كند.وزیر ارتباطات همچنین در حاشیه افتتاح مركز داده شماره یك دولت گفت: در یازده شهریور ماه ۹۳، نقشه راه دولت الكترونیك توسط رئیس جمهور به ما ابلاغ شد. براساس آن دو نهاد رسمی كشور یعنی شورای عالی اداری و شورای عالی فناوری اطلاعات هر كدام تلاش هایی بر اساس نقشه راه انجام دادند و نتیجه آن این بود كه آنچه مربوط به ساختار اداری كشور بود توسط سازمان امور استخدامی كشوری و شورای عالی اداری انجام شود و آنچه كه مربوط به زیرساخت و خدمات مختلفی كه باید روی شبكه قرار می گرفت توسط شورای عالی فناوری اطلاعات انجام گیرد كه یكی از بازوهای آن شامل سازمان فناوری اطلاعات و وزارت اقتصاد و دارایی بود كه براین اساس در وزارت اقتصاد و دارایی این وزارتخانه، دبیرخانه ای تاسیس شد كه همه مجوزهایی كه در كشور برای تسهیل در كسب و كار ها وجود دارد را ساماندهی كند.
بهره برداری ۴۴۰ خدمت از ۵۱ دستگاه وی با اشاره به اینكه حدود ۳۵ ماه است فعالیت در این زمینه انجام شده است؛ ادامه داد: اگر امروز دولت الكترونیك افتتاح می شود مجموعه ای از دستگاههای دولتی دخیل هستند.وزیر ارتباطات اظهار كرد: تلاش های انجام شده موجب شد بتوانیم امروز در افتتاح دولت الكترونیك، با حضور ۵۱ دستگاه ۴۴۰ خدمت را بهره برداری كنیم.وی با بیان اینكه دولت الكترونیكی شروعی برای ادامه همكاری های بین دستگاهی در جهت ارایه خدمت به مردم است افزود: اكنون زیرساختها آماده شده و مركز داده دولت نشان می دهد كه فعالیتهای متنوعی در دیتا سنترهای مختلف و مراكز پایشی ما چگونه ۲۴ ساعته فعالیت می كنند و تمام هفته رصد می شوند.وی ابراز امیدواری كرد: در افتتاح فاز دوم دولت الكترونیك در دهه فجر امسال، بتوانیم تعداد دستگاه ها و خدمات را بیشتر كنیم.به گفته واعظی افتتاح دولت الكترونیك موجب می شود مردم از سردرگمی و گرفتن تاییدیه و كپی شناسنامه و عكس رها شوند و امروز با اتصال ۵۱ دستگاهی كه به این شبكه متصل هستند از جعل و فساد جلوگیری می شود و دولت را به شفاف سازی نزدیك می كند.واعظی ادامه داد: ان شاء الله بر اساس این ابزارها، دولت الكترونیك شروعی باشد برای كوچك شدن دولت و اینكه دولت چابكی داشته باشیم كه ۲۴ ساعته به مردم خدمت ارایه دهد. وی با ارایه مثال هایی به فعالیت دولت الكترونیكی به مردم اشاره كرد و گفت: برای مثال وزارت اقتصاد و دارایی در این سیستم قرار می گیرد تا با شناسایی نیازهای بنگاههای تجاری و دستگاه های دولتی، ساماندهی مجوزها را انجام دهد؛ همچنین پست جمهوری اسلامی ایران كه براین اساس هر كدام از بانكها و دستگاه های مختلف، كدپستی و نشانی را با اسم شناسایی می كنند؛ از سویی دیگر در ثبت احوال دیگر لازم نباشد مردم برای اطلاعات مختلف، مراجعه كنند. وی ادامه داد: در بخش سلامت همه مردم پرونده سلامت خواهند داشت كه در دولت الكترونیك بر بستر شبكه ملی اطلاعات، عملیاتی می شود در زمینه خدمات بیمه و خدمت دفترچه بیمه و ارتباط مستقیم بین بیمه گر و بیمه گذار نیز، دولت الكترونیك ارایه خدمت می كند.
 

1396/05/10
22:22:57
5.0 / 5
5400
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان