همكاری فیس بوك در مقابله با تروریسم

همكاری فیس بوك در مقابله با تروریسم كارا پیام: پس از فشار و تهدید بسیاری از كشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریكا، سرانجام فیس بوك به همكاری با این كشورها در راستای مقابله با تروریسم و اقدامات مداخله جویانه امنیتی اذعان نمود.


به گزارش كارا پیام به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیك، پس از درخواست ایالات متحده آمریكا و كشورهای اروپایی بسیاری از شبكه های اجتماعی نظیر فیس بوك مبنی بر آنكه آنها باید به مقابله با حركات تروریستی و اقدامات مداخله جویانه امنیتی بپردازند، شبكه اجتماعی فیس بوك ضمن آنكه این اتهامات را رد كرد، پذیرفت كه با این كشورها در این خصوص همكاری خواهد كرد.قرار شد فیس بوك به عنوان بزرگترین و محبوب ترین شبكه اجتماعی مورد استفاده در جهان، اطلاعات محرمانه ای را در دسترس سازمان های امنیتی ایالات متحده آمریكا و كشورهای اروپایی كه مورد حملات تروریستی قرار گرفته اند، قرار بدهد.
ترزا می - نخست وزیر انگلستان - اعلام كرده بود كه با هدف مقابله با تروریسم و افراط گرایی، شبكه های اجتماعی در فضای اینترنتی نظیر گوگل، فیس بوك و توییتر باید از انتشار پیام هایی كه سایرین را به اقدامات تروریستی تحریك و تشویق می كند و یا به توسعه طرفداران تروریست ها و افراطی ها منجر می شود، جلوگیری به عمل بیاورند و در صورتیكه در این راستا اقدامی انجام ندهند، جریمه های سنگینی در انتظارشان خواهد بود.
وی با بیان اینكه این شبكه های اجتماعی نقش بسیار پررنگی در انتشار و توسعه این گونه محتواها داشته است، عنوان كرده كه انگلستان قرار است قوانین و مقررات سخت گیرانه تری را در خصوص شبكه های اجتماعی و اینترنتی وضع كند. بدین ترتیب غول های تكنولوژی و فضای سایبری را موظف كرده تا هرچه سریع تر به مقابله با حركات تروریستی و اقدامات مداخله جویانه امنیتی بپردازند.
همچنین دولت انگلستان درحال مذاكراتی با شركت های آمازون و ای بی (Ebay) است تا از به فروش گذاشتن تمامی ابزارها و وسایلی كه توسط ترورریست ها در این فروشگاه های اینترنتی قرار داده می شود، جلوگیری كنند. چراكه طبق گزارش های منتشر شده، بسیاری از تروریست هایی كه به ساخت بمب های دست ساز اقدام كرده اند، از این وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی به خرید تجهیزات مورد نیاز خود اقدام كرده اند.
نخست وزیر انگلستان روز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی سازمان ملل در نیویورك با امانوئل ماكرون - رئیس جمهور فرانسه - و همچنین پائولو جنتولینی - نخست وزیر ایتالیا - دیدار و گفت وگو كرد و در خلال این دیدارها، به بررسی لزوم همكاری شبكه های اجتماعی با دولت ها و سازمان های امنیتی پرداختند.
آنها بر این باورند كه كشورهای جهان بخصوص در بخش تكنولوژی باید به سرعت محتوا و پیام های مشكوك و مرتبط با تروریسم را شناسایی كرده و از انتشار آنها در فضای مجازی و سپس حقیقی جلوگیری به عمل بیاورند. در صورتیكه تروریست ها نتوانند در فضای اینترنت پیام های خود را منتشر كنند، به زودی ارتباط آنها با مردم و طرفدارانشان قطع خواهد شد و از آن به بعد مردم می توانند شاهد نابودی تدریجی آنها باشند.
به گفته مقامات دولتی و امنیتی این كشورها، فیس بوك نقش به سزایی در اقدامات مداخله جویانه روسیه در روند انتخابات ریاست جمهوری آمریكا، حضور هكرهای روسیه در تبلیغات نژادپرستانه ضد یهودیت در فیس بوك و گسترش حملات تروریستی لندن، پاریس و بارسلون داشته است.
هرچند كه مارك زاكربرگ - مدیر عامل و موسس شركت فیس بوك - همه این اتهامات را رد كرده و با هدف اثبات حسن نیت خود و شركتش، اعلام كرده كه با سازمان های امنیتی این كشورها همكاری خواهد كرد و در صورت لزوم، اطلاعات محرمانه مورد نظر را در اختیار آنها قرار خواهد داد.
غول های تكنولوژی در جهان از جمله توییتر، فیس بوك و گوگل تحت فشارهای فزاینده ای از جانب جامعه بین المللی هستند كه موظف خواهند بود از انتشار محتوا و پیام های مشكوك و افراطی و اخبار دروغین جلوگیری بعمل بیاورند. از آن سو هم قانون گذاران در كشورهای مذكور درصدد وضع قوانین و مقررات جدیدی بوده تا بتوانند افراد مظنون را ردیابی و شناسایی كنند.
مارك زاكربرگ در دفاعیه خود خاطر نشان كرده است كه فیس بوك بعنوان تركیبی از تكنولوژی و انسانیت، همواره از انتشار محتوای غیراخلاقی، غیرانسانی و افراطی جلوگیری می كرده است.

گوگل و یوتیوب پیشتر اعلام كرده بودند كه در حال بكارگیری فناوری هایی هستند كه بطور خودكار ویدیو و محتوای حاوی موارد خشونت آمیز را شناسایی می كند. فیس بوك نیز در یك بیانیه عمومی اعلام كرده بود كه از فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی آنها استفاده خواهد كرد. توییتر نیز در اقدامی مشابه، بالغ بر یك میلیون اكانت مشكوك را به حالت تعلیق درآورده است.

 

1396/07/01
22:19:42
5.0 / 5
5160
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان