۱۰ ترند برتر دنیای فناوری از دید هوآوی در سال ۲۰۲۵

۱۰ ترند برتر دنیای فناوری از دید هوآوی در سال ۲۰۲۵ كارا پیام: با ترسیم دنیای آینده فناوری برمبنای داده هایی كه شركت هوآوی با حضور خود در حوزه های مختلف صنعت و فناوری به دست آورده است، این شركت گزارشی را تحت عنوان Global Industry Vision (GIV)  منتشر كرده كه در آن 10 مورد از ترندهای برتری كه دنیای آینده، زندگی و محیط كار ما را شكل می دهند، پیش بینی شده اند.



همچنین در گزارش GIV به این مورد نیز اشاره شده كه تا سال ۲۰۲۵ حوزه های مختلف فناوری مانند پوشش شبكه های ۵G، ربات های خانگی و دستیارهای هوش مصنوعی به چه جایگاهی می رسند.
۱۰ ترند برتری كه هوآوی پیش بینی می كند در سال ۲۰۲۵ در زندگی ما نقش كلیدی خواهند داشت، عبارت است از:
۱. زندگی با ربات ها: پیشرفت در علوم ماده، هوش مصنوعی ادراكی و فناوری های مبتنی بر شبكه، به علم رباتیك كمك خواهدنمود بتواند در همه زمینه های زندگی بشر وارد شود. GIV این طور پیش بینی كرده كه ضریب نفوذ جهانی ربات های خانگی به ۱۴ درصد برسد.
۲. بینش برتر: همگرایی هر چه بیشتر ۵G و فناوری های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، یادگیری ماشین و تركیب آنها با دیگر فناوری ها ساختاری را ایجاد خواهدنمود كه به افراد اجازه می دهد دیدی بسیار گسترده تر داشته باشند؛ بتوانند پدیده ها را فارغ از فاصله، وجود موانع و سابقه تاریخی و هر آنچه تا قبل از این ممكن نبوده ببینند و افق روشنی از تجارت و فرهنگ را پیش روی آنها قرار دهند. GIV پیش بینی می كند میزان نفوذ شركت هایی كه از فناوری های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می نمایند در زندگی ما به ۱۰ درصد افزایش پیدا كند.
۳. جستجوی صفر: از آنجائیكه دستگاه های وابسته به اطلاعات و ادراك حسگرها از محیط آغاز به پیش بینی نیازهای ما در آینده می كنند، بجای اینكه ما به دنبال پاسخ سوالات خود بگردیم، اطلاعات به سراغ ما می آیند. كاوشهای آینده می تواند بدون حتی نیاز به فشردن یك دكمه باشد؛ شبكه های اجتماعی شخصی بدون هیچ دردسری خلق شده و صنعت از پدیده «جستجوی صفر نگهداری» بهره خواهد برد. GIV پیش بینی كرده كه ۹۰ درصد از كاربران در آینده از دستیارهای هوشمند موجود در دستگاه های همراه خود استفاده می كنند.
۴. خیابان هایی كه سراسر خط و نگار هستند: سیستم های حمل و نقل هوشمند، افراد، دستگاه ها، زیرساخت ها و كلیه پدیده های بشری را به هم متصل خواهند كرد و آن گاه است كه سطح ترافیك به صفر رسیده و پاسخگویی به درخواست های اضطراری و دیگر عملكردهایی كه می توانند زندگی را آسان تر كنند، در سریع ترین حالت ممكن صورت می پذیرد. GIV پیش بینی می كند كه فناوری هایی كه امكان برقرار ارتباط سلولی در دستگاه های هوشمند را فراهم می كنند در ۱۵ درصد وسایل نقلیه ما نفوذ داشته باشند.
۵. كار كردن همراه با ربات ها: ربات ها همین حالا نیز عملكرد خیلی از صنایع ما را تغییر داده اند. سیستم های هوشمند اتوماسیون خیلی از خطرات زندگی ما را كاهش داده و وظایف دقیق و سنگینی را برعهده دارند. GIV پیش بینی می كند كه تا سال ۲۰۲۵ به ازای هر ۱۰ هزار كارگر، ۱۰۳ ربات در كارخانه ها مشغول به كار خواهند بود.

۶. خلاقیت افزوده: هوش مصنوعی بر پایه رایانش ابری، هزینه و زمان دسترسی به خیلی از نیازها، آزمایش های علمی، نوآوری و هنر را ممكن كرده و معدنی طلایی از فرصت ها را پیش روی افراد می گذارند كه برای همگان قابل دسترس خواهد بود. GIVتوسعه هر چه بیشتر در این زمینه و رسیدن به جایگاهی كه ۹۷ درصد شركت ها از هوش مصنوعی استفاده كنند را نوید می دهند.
۷. ارتباطات بدون اصطكاك: هوش مصنوعی و تحلیل داده های عظیم (Big Data) می ‎تواند سبب خلق بستری یكپارچه و عظیم از ارتباط بین شركت ها و مشتریان شده و شكاف های زبانی میان آنها را از بین ببرد. صحت، درك و اطمینان می تواند موسس عملكرد ارتباطات فردا باشد. GIV پیش بینی می كند كه شركت ها از ۸۶ درصد از داده هایی كه تولید می كنند كاملاً استفاده می نمایند.
۸. اقتصاد هم زیستی: شركت های سراسر كره زمین به توسعه فناوری دیجیتال و كاربردهای هوشمند برای رسیدن به پلت فرم هایی با دسترسی یكپارچه ادامه خواهند داد. این بدان معناست كه همكاری بزرگتری در زمنیه های اشتراك گذاری منابع، اكوسیستم های عمومی قدرتمندتر و بهره ‎وری بیشتر میسر خواهد شد. GIV پیش بینی می كند كه هر شركتی در هر جای دنیا می تواند به فناوری رایانش ابری دسترسی داشته باشد و ۸۵ درصد از صنایع بر پایه همین اصل استوار خواهند بود.
۹. حركت سریع ۵G: نسل پنجم ارتباطات همین حالا نیز در كنار ما قرار دارد و در آینده می تواند گستردگی بسیار بیشتری پیدا كرده و در همه صنایع، جوامع و زمینه های بشری نفوذ كند. GIV پیش بینی می كند تا سال ۲۰۲۵ در حدود ۵۸ درصد از مردم دنیا بتوانند از ۵G به صورت كامل استفاده كنند.
۱۰. حكومت جهانی دیجیتال: پیشرفت های صنعت دیجیتال باید به تعادلی در اشتراك گذاری اطلاعات برمبنای استانداردها و اصول استفاده از داده ها برسد. GIV پیش بینی می كند حجم سالیانه اطلاعات جهانی به عدد باورنكردنی ۱۸۰ زتابایت (هر زتابایت معادل یك هزار میلیارد گیگابایت) برسد.
در همین رابطه، مدیر ارشد بازاریابی زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات شركت هوآوی، كوین ژانگ، می گوید «كاوش های بشر هیچ گاه به انتها نخواهد رسید. ما تغییرات سریعی را در زندگی، كار و جامعه آینده خواهیم دید كه می تواند همه صنایع را با هوش مصنوعی، ۵G، پردازش ابری و دیگر فناوری ها وفق دهد. هوآوی نیز به دنبال ساخت پلت فرم های دیجیتال، تجربه های كاربری بهتر و بسترهایی برای ارتقای توان عملیاتی ارتباطات هوشمند خواهد بود. این رسالت ما برای ارائه آینده هوشمند و آماده سازی بستر بهره گیری از آن، برای همه انسان ها خواهد بود تا بتوانیم شانس رشد و ترقی را برای همگان افزایش دهیم».
با ارائه نخستین گزارش GIV كه در سال ۲۰۱۸ انتشار یافت، GIV @۲۰۲۵ به نحوی تنظیم شده تا با تحلیل ترندهای توسعه صنایع بتواند راهنمایی استراتژیك برای مطالعات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.
برای اطلاعات بیشتر درباب گزارش GIV@۲۰۲۵ می توانید به نشانی زیر بازگشت كنید: www.huawei.com/minisite/giv/en
۲۱۲۱


منبع:

1398/05/30
22:13:25
5.0 / 5
4717
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
کارا پيام
karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان