با همكاری دانشگاه شریف و معاونت علمی

نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه كسب وكارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات

کارا پیام: اولین نمایشگاه مجازی فناوری اطلاعات ایران با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بهمن ماه امسال انجام می شود. نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه كسب وكارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، نمایشگاه ایران ایتکس اولین نمایشگاه مجازی در حوزه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات است که با شبیه سازی سه بعدی فضاهای مختلف، امکان ارائه محصولات و خدمات بر بستر فضای مجازی را برای شرکتها و سازمان ها فراهم می آورد.
همین طور نمایشگاه ایران ایتکس در حوزه شناسایی افراد و استارتاپ های توانمند در حوزه ICT و برقراری ارتباط آنها با مجموعه های فعال در حوزه مذکور فعالیت می کند. در این نمایشگاه امکان ارائه فرصت های شغلی برای کارفرمایان و ارسال رزومه کاری و استخدام در شرکت های بزرگ برای بازدیدکنندگان فراهم گشته است.
در این نمایشگاه محصولات و خدمات مختلف شرکتها به آسانی و با کمترین هزینه و زمان به علاقمندان در کشور عرضه می شود و فرصتی خوبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان ایجاد می شود.
علاوه بر این در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه­ های آموزشی مختلف، جشنواره فناوری اطلاعات و مسابقات استعدادیابی استارتاپ ها به صورت مجازی برگزار می گردد.
برمبنای اعلام روابط عمومی نمایشگاه ایران ایتکس، علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت https: //iranitex.ir مراجعه کنند.





منبع:

1399/09/25
22:30:34
5.0 / 5
1471
تگهای خبر: خدمات , سایت , شركت , صنعت
این مطلب کاراپیام را پسندیدین؟
(1)
(0)
مطالب مرتبط جدید کاراپیام
نظرات بینندگان کاراپیام در مورد این مطلب
نظرتان در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
کارا پيام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

karapayam.ir - تمامی حقوق سایت كارا پیام متعلق به مالک دامنه است

كارا پیام

پیام رسان : کارا پیام، فراتر از یک پیام رسان