انتخاب مردان بایدن از میان چهره های فناوری
كارا پیام: جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریكا برای كمك به انتقال قدرت و رفتن به كاخ سفید به شركتهای بزرگ فناوری اتكا كرده است.
به گزارش کارا پیام به نقل از ایسنا، رئیس جمهور منتخب دموکرات آمریکا و کامالا هریس، معاون وی لیستی از اسامی افرادی را منتشر نموده اند که هر کدام از آنها به یکی از آژانسهای دولتی می رود و انتقال نرم قدرت از دولت دونالد ترامپ به دولت جو بایدن را برنامه ریزی می کند.
این لیست شامل بازیگران بزرگ مختلفی از دنیای فناوری شامل شرکتهای آمازون، اوبر، لینکدین، لیفت، Airbnb، دراپ باکس و استریپ هستند اما هیچ کس از فیسبوک، توییتر یا اپل در این لیست دیده نمی گردد. در این لیست هیچ اسمی از گوگل وجود ندارد اما نام یک کارمند شرکت نوآوری "ساید واک لبز" که متعلق به شرکت آلفابت – شرکت مادر گوگل است، به چشم می خورد.
این لیست همین طور شامل نام کارمندانی از نهادهای بشردوستانه در رابطه با سیلیکون والی شامل بنیاد بیل و ملیندا گیتس، ابتکار چان زاکربرگ و اشمیت فیوچرز است.
ضمانتی وجود ندارد که همه اسامی این لیست بمحض تکمیل پروسه انتقال قدرت در داخل دولت بایدن بمانند اما احتمال دارد که بعضی از آنها ماندنی شوند.
این نامها به این که بایدن چگونه با غولهای فناوری برخورد خواهد کرد، اشاره ای ندارند اما همین که از میان پنج شرکت بزرگ فناوری تنها نامی از آمازون وجود دارد کاملا گویاست. کارشناسان اعتقاد دارند که دولت بایدن ممکنست به مقابله با نفوذ بیش از پیش صنعت فناوری بپردازد و روی مقررات حریم خصوصی، پشتیبانی از مصرف کننده و ضد انحصارطلبی تاکید ویژه ای داشته باشد.
عدم انتخاب افراد از این شرکتها می تواند نشان دهنده این باشد که بایدن تمایلی ندارد این شرکتها امکان اظهارنظر چندانی در ایام نخست فعالیت دولت وی داشته باشند.
طبق گزارش آرس تکنیکا، بعضی از اسامی انتشار یافته در این لیست، اعضای سابق دولت اوباما هستند که حالا به سیاست برمی گردند. مارک شوارتز، مدیر خدمات وب آمازون، ان دانکین، مدیر فناوری دل و نیکول ایزاک، مدیر ارشد سیاست آمریکای شمالی لینکدین همگی قبل از این که به دنیای فناوری بروند، برای مدتی در دولت اوباما حضور داشتند.
بیل روسو، مشاور ارشد تیم مطبوعاتی بایدن روز دوشنبه درباره اطلاعات نادرستی که از زمان انتخابات در فیسبوک انتشار یافته است، توییتهایی پست کرد. توییتهای مذکور این احتمال که دولت بایدن چهار سال آینده را برای فیسبوک دشوار خواهد کند، تقویت کرد.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، بایدن در مصاحبه ای که در ژانویه با روزنامه نیویورک تایمز داشت، اظهار کرده بود مایل است بند ۲۳۰ قانون نزاکت ارتباطات را لغو کند. این بند به شرکتهای فناوری درباب محتوایی که در پلتفرمهای آنها منتشر می شود، مصونیت بخشیده است. طی این مصاحبه بایدن به فیسبوک و انتشار اطلاعات نادرست در این پلت فرم اشاره کرده و گفته بود این بند باید حذف شود برای اینکه فیسبوک دیگر یک شرکت اینترنتی نیست بلکه دروغهایی را ترویج می کند که از نادرست بودن آنها باخبر است.
منبع: karapayam.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب